Napszemüvegek

A napszemüveg ma már nem csak divatcikk, hanem egészségünk szempontjából fontos védőeszköz. A káros környezeti hatások miatt évről-évre fokozódó UV-sugárzás nemcsak a bőrünk, hanem a szemünk egészségi állapotát is veszélyezteti. Így annak érdekében, hogy szemünket megvédjük a napfény káros sugaraitól, fontos a jó minőségű napszemüveg viselete, különösen, ha a szem hosszan tartó vagy erősebb fényhatásnak van kitéve.

A jó napszemüveg lencséje maximális védelmet biztosít a napsugárzás káros hatásai ellen,  csökkenti a szembe jutó fény erősségét, egyenletesen szűri a különböző színeket, erősíti a kontrasztokat, optikailag tökéletes, nem torzít, nincs prizmás hatása és sérülésmentes.

police2
rayban
polaroid

Mi a különbség a hagyományos és a polarizált napszemüveg között?

A polarizált napszemüvegek csillogó környezetben ideálisak, ahol szükség van a visszavert fény szűrésére (pl. vízpart, hó). A polarizált fényt – más néven a sarkított vagy visszavert fényt – a napszemüveglencsék általában nem szűrik. A polárhatás nem függ össze az UV-védelemmel. A polarizált lencséken is van természetesen UV-réteg, de még egy speciális, polárréteg is  megtalálható rajtuk. A tengerparti nyaraláshoz ajánlott a polaroid hatású napszemüveg, amely csak kevéssel kerül többe, mint a hagyományos fajták.

polar

Dioptriás sport szemüveglencsék
Kimondottan ívelt szemüvegkeretekbe, napszemüveg keretekbe, ívelt divatszemüvegekbe. Színtelen, fényre sötétedő, polarizált és színes kivitelben egyaránt elérhetők.
Mint minden lencse, a sport szemüveglencsék is kaphatók prémium kategóriás változatban, tehát az Ön lencséje személyre szabottan készül el a maximális látásélmény érdekében.

Napszemüvegek