Szemvizsgálat

Saját szemészeti vizsgálónkbanszemvizsgalat-1 komputeres és szemorvosi látásvizsgálatot biztosítunk minden vásárlónk számára. A vizsgálatot szemész szakorvos, illetve diplomás optometrista szakembereink végzik, komputeres (auto- refrakto- és keratometer) és szubjektív vizsgálatot együttesen alkalmazva állapítják meg a szükséges dioptria értéket.

A korszerű eszközökkel elvégzett vizsgálat során a látásélesség és a szükséges korrekció megállapításán túlmenően gyakran más szemészeti elváltozások és egyéb betegségek (cukorbetegség, magas vérnyomás, szürkehályog, zöldhályog) korai felismerése is lehetővé válik.

A Hatalyák Optikában lehetőség nyílik glaucoma szűrésre is, mely teljesen fájdalommentes. A legkorszerűbb automata Non-contact /érintés nélküli/ Tonometer sürített levegőnyomással méri meg a szemnyomást a másodperc töredéke alatt. 40 éves kor felett mindenkinek ajánlott szűrővizsgálaton részt venni, a betegség mielőbbi felismerése végett.

szemvizsgalat-2

A vizsgálatok eredményére minden esetben garanciát vállalunk!

Gyermek szemészeti vizsgálat:szemvizsgalat-3

Szemészeti rendelőnk rendelkezik PLUSOPTIX készülékkel. Ez a műszer alkalmas csecsemők és kisgyermekek fénytörésének tájékozódó jellegű meghatározására. A videoskiaszkóp elvén működő eszköz egészen pici babákat képes bemérni és a dioptria hibákat kimutatni.
A vizsgálat során a gyermek a szülő ölében ül. Az eszköz kb. 1 méter távolságból 20mp alatt videofelvételt készít. A mérőberendezésen egy mosolygós ábra látható, mely a mérés közben hangot ad ki. A két szemet egyszerre méri, pupillatágítás nélkül.

Rendelési idõ:
Dr. Jónitz Judit szemész szakorvos:
Kedd: 15.00-17.00 –ig

Hatalyák János, diplomás optometrista, kontaktológus
Látásvizsgálat a hét minden napján nyitvatartási időben,
akár szombaton is!

A várakozás elkerülése érdekében a vizsgálatokra
előzetes bejelentkezés javasolt! 06-28/402-121

Az időpontra érkezők elsőbbséget élveznek.

KONTAKTLENCSE VIZSGÁLAT:
Ha ki szeretné próbálni a kontaktlencse viselés kényelmét jöjjön el, és a kontaktlencse vizsgálatot követően igény esetén ingyenes próbalencsét és tároló folyadékot is biztosítunk. Amennyiben első alkalommal rendel kontaktlencsét, úgy munkatársaink segítenek elsajátítani a lencse felhelyezését és kivételét, valamint tájékoztatják minden szükséges lencsehasználati és ápolási tudnivalóról.

VÁLLALATI SZEMÉSZETI SZŰRÉSEK:
Egyre többször merül fel az igény a vállalkozások részéről, hogy a hatályos munka egészségügyi törvényt figyelembe véve végezzük el a látás ellenőrző szűrővizsgálatot a dolgozóknál.

Az 50/1999. (XI. 3.) EüM rendelete alapján (a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményei) azon munkavállalók részére, akik naponta legalább 4 órát töltenek monitor előtt, a munkáltatónak kötelező az éleslátást biztosító szemüveg térítése.

A Hatalyák Optika költséghatékony és időtakarékos megoldást nyújt minden cégnek ennek megoldásában.

Szaküzletünk felszereltsége és emberállománya lehetővé teszi a rugalmas szemvizsgálat és kiszolgálás lehetőségét is. Igény esetén vállaljuk az egyes cégek helyszíni szűrését is (helyszínen lebonyolított szemvizsgálat és szemüveg értékesítés) vállaljuk. Így biztosítani tudjuk, hogy a munkavállalók a lehető legkevesebbet legyenek távol munkahelyüktől és kényelmes formában jussanak hozzá a szükséges szemvizsgálathoz és a munkájukat hatékonyabbá tevő éleslátást biztosító szemüveghez.

A szemvizsgálat két részből áll : lézeres számítógépes szemvizsgálat – objektív eredményét, összevetjük a – szubjektív fénytöréses vizsgálat ( visus táblás, olvasópróba ) eredményével. Ezek után alakítjuk ki a kényelmes kétszemes látást biztosító korrekciót a szemüveggel vagy kontaktlencsével. A látásvizsgálat mellett a tanácsadás is része a szemvizsgálatnak.

Beszállítói kapcsolatainkon keresztül garantáltan a legjobb ajánlatot tudjuk nyújtani Önnek.

Közös garanciarendszerünk 2 éves garanciát biztosít a Partnerek által elkészített szemüvegekre.