Történetünk

Ön a Hatalyák Optika weboldalára látogatott. Engedje meg hogy pár mondatban bemutatkozzunk.

Vállalkozásunkat édesanyánk Hatalyák Jánosné, Pannika alapította 1983-ban Aszódon. Egy 15 nm2 alapterületű picike üzletben kezdte majd folyamatosan fejlesztve és bővítve a kínálatot az elsők között alkalmazott szemorvost, hogy a szemvizsgálatot helyben végezve felgyorsítsa a szemüveg készítését.

Saját műhelyt alakított ki, majd a helyet kinőve a szemvizsgálatot egy külön korszerűen felszerelt rendelőbe helyezte át az üzlet mellé. Folyamatosan fejlesztve, 2005-től kontaktlencse vizsgálattal és egészségpénztári kártyák elfogadásával bővült szolgáltatásaink köre.

Mára egy háromfős családi vállalkozásként üzemelünk.

Árukészletünket és a szolgáltatásokat folyamatosan bővítve elegáns, modern környezetben saját korszerű gépparkkal felszerelt 100 nm2 optikai szalonná fejlődtünk.
Munkánkat magas szakmai színvonalon végezzük és abban is elkötelezettek vagyunk, hogy ne csupán meghallgassuk, hanem meg is értsük a hozzánk fordulók elképzeléseit, majd közösen megtaláljuk a legjobb megoldást legyen az szemüveg, napszemüveg, kontaktlencse vagy bármely más kiegészítő termék.
Célunk, hogy mindig a legjobb minőségű szolgáltatást és kedves, barátságos kiszolgálást nyújtsunk vevőinknek.

Családi vállalkozásunkban sokéves szakmai tapasztalattal és nagy odafigyeléssel várja: 

Hatalyák Jánosné- Látszerész mester, cégalapító

Hatalyák Péter- Progresszív lencse specialista

Hatalyák János- Diplomás Optometrista, kontaktlencse specialista- Látszerész

A hozzánk betérők tágas eladótérben szolid árak és kiváló minőség mellett több ezer szemüvegkeret és napszemüveg közül válogathatnak.

Megújult környezetben továbbra is szeretettel várjuk kedves régi és leendő vásárlóinkat!