Szolgáltatások

Szemüvegjavítás:

Üzletünkben díjtalanul vállaljuk szemüvegének komfort beállítását, csavarjainak meghúzását.
Optikánkban készült szemüvegek esetében szükség szerint az orrtámaszainak cseréjét, pótlását, hogy Ön és szemüvege mindig kitűnő formában legyen.
 
Javasoljuk, hogy félévente keressenek fel bennünket egy alapos karbantartásra. Ez nem kerül sok időbe, legtöbbször csak néhány percet vesz igénybe.
Amennyiben használat során a szemüvegkeret elállítódik, ingyenesen megigazítjuk, a meglazult csavarokat rögzítjük, ultrahangos tisztítással nagytakarítást végzünk.
Ha megrongálódott a szemüveg, szár illetve egyéb alkatrészek cseréje, pótlása lehetséges.
 
Rövid határidővel vállaljuk eltört szemüvegének forrasztását, javítását melyre minden esetben 6 hónap garanciát vállalunk.

Garancia:

Gyártói garancia szemüveg lencséinkre

Szemüveglencséink felületkezelésére 1-2-illetve 3 év gyártói garanciát vállalunk!

Gyártási hiba esetén a szemüveglencsédet ugyanolyan típusú és dioptria értékű lencsére cseréljük díjtalanul.

 
Törési és repedési garancia

Speciális Trivex alapanyagból készült szemüveglencsék esetén 1 év törési és repedési garanciát vállalunk!

Ha extra erős, edzett szemüveglencsét vásárolsz, hosszútávon élvezheted a szemüveged által nyújtott stabilitási előnyöket. (Fúrt és damilos keretekbe 100% biztonsággal ezt ajánljuk)

 
Megszokási garancia

Multifokális lencséinkre egyedi, 6 hónapos megszokási garanciát vállalunk! Optikánkban kizárólag magasabb minőségű és fejlettebb képalkotású multifokális (progresszív) lencséket forgalmazunk, ennek köszönhetően a nálunk készült multifokális szemüvegek problémamentesen használhatók és gyorsan megszokhatók.

Ha szakértő munkánk ellenére nem tudja megszokni a lencsét, fél éven belül kicseréljük azt egy azonos dioptriaértékű bifokális, vagy távoli és közeli szemüveglencsére.

 

Teljeskörű jótállás

Szemüvegkeretre 1 év teljeskörű jótállást vállalunk. Ha magasabb minőségű, márkás  szemüvegkereteink közül vásárolsz, extra 2 év teljeskörű jótállást vállalunk. Cégünk egyedi megállapodásainak köszönhetően, márkás kereteinkhez a vásárlástól számított 3 évig biztosítjuk annak eredeti alkatrész pótlását is.


Vizsgálati garancia

Amennyiben szemüvegednek megrendelésekor külső vizsgálati ponton (szemészeti rendelő, magánorvos, optometrista) elvégzett látásvizsgálat utáni korrekciós adatokat mutatsz be, kizárólag a megrendelt szemüveglencse adatainak megfelelőségét tudjuk biztosítani, annak korrekciós helyességéért a vizsgálatot végző személy szavatol.

Amennyiben az üzletben végzett látásvizsgálat alapján elkészített szemüveg a viselő számára nem bizonyul megfelelőnek, és ezt a látásvizsgálat elvégzését követő 90 napon belül jelzi az üzletben, a szemvizsgálat díjmentesen megismétlésre kerül, és amennyiben szükséges, a szemüveg lencséket is az új vizsgálatnak megfelelően díjmentesen cseréljük.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a megrendelt lencse helyett egy magasabb minőségű és kategóriájú lencsét választanál, csupán az árkülönbséget szükséges kifizetned.