SZEMÜVEGKERETEK:

Üzleteinkben rendkívül nagy szemüvegkeret választékot biztosítunk. Az egyszerűbb kivitelűtől a legnagyobb világmárkákig bárki megtalálja az egyéniségének megfelelő modellt. Legyen az akár hagyományos telikeretes, illetve félkeretes (damilos) vagy keret nélküli (fúrt) modell,  fiatalos szélesszárú keret vagy akár klasszikus forma.

A fémkeretekre allergiásak számára :
Nagy választékban tartunk titánium alapanyagú szemüvegkereteket melyek teljesen anti-allergének és rendkívül könnyűek.

Gyermekek részére:
A korbács szárú keretektől a modern tini és strapabíró hajlékony keretekig minden korosztály részére kínálunk szemüvegkereteket.

A minőségi szemüvegkeret egyfajta befektetés. Mivel többször cserélhető bennük a lencse, fontos hogy stabilitását, színét hosszútávon megőrizze. A forgalmazott szemüvegkeretek kiválasztásánál mindig törekszünk a legjobb minőségű termékeket beszerezni és a legmegbízhatóbb alkatrész hátterű partnerekkel együttműködni úgy, hogy áraink mindenki számára megfizethetőek maradjanak.

Rugalmas gyermekszemüvegek
Számos strapabíró szemüvegkeretet készítenek a gyermekek számára, azonban ezek általában nem törhetetlenek. Nagyon erős igénybevétel esetén előfordulhat, hogy megsérülnek. Egy aktív gyerek mindennapjai pedig erős igénybevételt jelentenek.
Egy gyermek szemüvegnek sokkal többet kell tudni nyújtania viselőjének mint a felnőttek estén. Azért, hogy gyermekét szemüvegviselés közben is biztonságban tudja, optikánkban mindenki számára elérhető áron, biztosítunk egy speciálisan gyermekeknek kifejlesztett, bőrbarát anyagok felhasználásával készült, nagy rugalmassággal és rendkívüli strapabírással rendelkező gyermekszemüvegeket. Az eddigiekben kapható gyermekszemüvegekhez képest egy anatómiailag jobban illeszkedő, belső oldalán puha szilikon gumival bélelt keretet alkottak meg a tervezők, annak érdekében, hogy maximális kényelmet és biztonságot nyújtson viselés közben még egy eltévedt labdával való találkozáskor is!

fiú6 gyermek2 baba1 baba2 baba3 fiú1 fiú2 gyermeks

 

Forgalmazott márkáink a teljesség igénye nélkül:
RÖHM, O’neill , RETRO, Ray Ban, Diesel, Tommy Hilfiger, Jaguar, Smith’s , Pepe Jeans, Pierre Cardin, Morgan , Persona , Joop, Givenchy, Police, Reebok , Max Mara, Eschenbach Menrad, Nici, Emporio Armani, BOSS, Converse, Ana Hickmann, Carolina Herrera

Sportszemüvegek:
Az aktív életet kedvelőknek ajánljuk a dioptriázható sport és úszószemüvegeket. (Rudy Project, Polaroid, Centro Style…)

rudy1 rudy3

 

 

 

 

 

Dioptriás úszószemüvegek
Az úszás napjainkban kortól függetlenül népszerű sport és hobbi. Sokszor azonban nehéz dolga van annak, aki valamilyen látásproblémával küzd, és szemüveget vagy kontaktlencsét kell hordania.
Szívesebben járna uszodába, ha szemüvege nélkül is könnyen boldogulna a medencében? Mi tudjuk a megoldást, nem kell többet tapogatóznia a medencében, ha dioptriás úszószemüveget visel! +4,0 dioptriától -6,0 dioptriáig minden köztes értékre tudunk biztosítani, akár eltérő oldalankénti dioptrával szerelve is, dioptriás úszószemüveget!

dioptriásúszó1 dioptriásúszó2